Onderhoud professionele transportmiddelen

Garage voor trucks en trailers

Wij onderhouden trucks en trailers van alle merken. Vanuit Eck en Wiel werken wij al decennia lang aan alle soorten transportmaterieel.

Van lichte trucks, bakwagens, aanhangers, trekkers en opleggers tot aan zwaar materieel. Ook voeren we keuringen uit. In onze grage hebben we alle nodige hefsystemen en een lange put zodat we altijd alle materieel kunnen handelen.

Garage voor trucks en trailers

Reparatie truck

Laat uw truck bij ons repareren. Wij werken vakkundig en efficient; zo houd u de kosten onder controle en is de truck snel gerepareerd!

Reparatie truck

Schadeherstel truck

Schade is altijd vervelend! Dat moet vakkundig en snel aangepakt worden. Met ons professionele team verhelpen wij de schade aan uw truck snel en degelijk.
Schade aan uw truck? Bel ons of kom langs.

Schadeherstel aan uw truck

Motorrevisie dieselmotor truck

Een motorrevisie is kostbaar. Maar niet reviseren kan nog veel duurder uitvallen. De motor werkt dan niet meer optimaal en er ontstaat een verhoogd risico op dure reparaties.Ons team heeft de nodige ervaring in dieselmotor revisies, bel gerust voor een advies of prijsopgave.

Motorrevisie dieselmotor truck

Reparatie zwaar materieel

Onderhoud en reparatie aan zwaar materieel vergt meer dan 'gewone' reparaties. Til- en hefinstallaties moeten de grotere gewichten aan kunnen en gecertificeerd zijn. Wij beschikken over alle materialen om zwaar materieel aan te kunnen en over gedegen kennis en ervaring.

Reparatie zwaar materieel

Truck en vrachtwagen hydrauliek reparatie

Hydraulische installatie laten installeren, repareren of modificeren? Wij doen het efficient en professioneel! Kijk op de website of bel ons 0344 699698!

Truck en vrachtwagen hydrauliek reparatie

Vrachtwagen aandrijflijn versnellingsbak cardan

Versnellingsbak, reductiebak en differentieel reparatie, revisie en onderhoud. Of het nu automatisch of handmatig werkt, voor ons geen probleem! Wij houden uw kilometerkosten laag! Bel ons gerust voor de mogelijkheden 0344 699698.

Versnellingsbak, reductiebak en differentieel reparatie, revisie en onderhoud
Niels Vernooy
Bel Niels Vernooy: +31(0)344-699696
Bereikbaar van ma / vrij 8:00 tot 17:00

E-mail: niels@gvtrucks.nl
Niels Vernooy - Eigenaar
Niels Vernooy
+31(0)344-699696
niels@gvtrucks.nl
Doejenburg 35 4024HE ECK en WIEL
4024HE / Gelderland / Nederland
5 minuten vanuit Tiel!
Garage G. Vernooy BV - Openingstijden

Main links

Garage en werkplaats - Verhuur trucks en trailers

Zoekt u een container? Kijk dan eens op containers.nl