• altijd 50 trucks en trailers op voorraad
  • reparatie en onderhoud vakkundig uitgevoerd
  • carosserie nieuwbouw en aanpassingen
  • betrouwbare partner sinds 1962

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk binnen onze organisatie. Al lang voordat het woord überhaupt bestond waren wij er al actief mee bezig. Al sinds de jaren 70 van de vorige eeuw proberen we mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden, zodat ze een goede basis krijgen om zich staande te houden op de arbeidsmarkt. Wij zijn van mening dat vrijwel ieder mens zich met de juiste begeleiding nuttig kan maken op de arbeidsmarkt.

Werkplekken voor iedereen uit de samenleving

Wij hebben vrijwel continu meerdere mensen in dienst die voorheen moeilijk aan een baan konden komen. Sommige mensen blijven bij ons in dienst, als er een passende plaats beschikbaar is. Soms zijn ze hier voor één of meer jaren om ervaring op te doen. Het vergt meer tijd om deze doelgroep te begeleiden, maar dat doen wij graag. Vaak zien we snel vooruitgang, zowel sociaal als op werkgebied, dat is ons de investering meer dan waard.

Duurzame inzet van personeel

Verder hechten wij veel waarde aan duurzame inzetbaarheid van ons personeel, wij bieden ons personeel de nodige middelen om zo gezond mogelijk te werken. We investeren bijvoorbeeld veel in goede persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast kijken we hoe we binnen onze sector kunnen voldoen aan de milieunormen. Wij zijn bijvoorbeeld begonnen om onze verhuurvloot langzaam aan te vervangen door Euro 6 trekkers, zodat we de uitstoot steeds verder kunnen reduceren.

Tenslotte zijn wij donateur van Oxfam Novib, een organisatie die het kleine ondernemers in ontwikkelingslanden met een microcrediet mogelijk maakt een eigen bedrijf te kunnen starten. Op die manier kunnen zij in hun eigen levensonderhoud voorzien en hun kinderen scholing bieden. We proberen op die manier op een duurzame wijze hulp en ondersteuning te bieden. 

Monique Vernooy - Manager
Monique Vernooy
+31(0)344 699699
info@vernooy.nl
Kellensedwarsweg 9 4004 JC Tiel
4004JC / Gelderland / Nederland
G. Vernooy Rental & Trading BV - Openingstijden

Main links

Vrachtwagens - Trucks - Opleggers - Aanhangwagen

Zoekt u een container? Kijk eens op onze website

containers